عوارض مکمل گینر و موارد منع مصرف گینر

عوارض مکمل گینر

عوارض مکمل گینر و موارد منع مصرف گینر

در دنیای ورزش و بدنسازی، مکمل‌های گینر به‌عنوان یکی از محبوب‌ترین انتخاب‌ها برای افزایش وزن و حجم عضلانی شناخته می‌شوند. این مکمل‌ها ترکیبی از کربوهیدرات‌ها، پروتئین‌ها و چربی‌ها هستند که به ورزشکاران و افرادی که به‌دنبال افزایش وزن هستند، کمک می‌کنند تا به اهداف خود دست یابند. با این حال، مانند هر مکمل دیگری، مصرف گینرها نیز می‌تواند با عوارض جانبی همراه باشد و در برخی موارد، موارد منع مصرف خاصی داشته باشد. در این مقاله، به‌طور جامع به بررسی عوارض مکمل گینر و موارد منع مصرف آن خواهیم پرداخت.

اگرچه امروزه کاهش وزن برای بسیاری از افراد به یک رویا تبدیل شده ولی از طرف دیگر افزایش وزن برای بسیاری از ورزشکاران و یا حتی افراد عادی به یک دغدغه تبدیل شده است و به دنبال افزایش وزن و حجم عضلات خود هستند.افزایش وزن ینی مصرف کالری بیشتر نسبت به سوزاندن آن می باشد.

بسیاری از افرادی که از لاغری خود رنج می برند به دنبال افزایش وزن هستند که مصرف مکمل گینر به یک روش آسان و ایمن برای این افراد محسوب می شود. گینر از جمله مکمل هایی می باشد که در وزن گیری افراد یک گزینه خوب محسوب می شود.

عوارض مکمل گینر
عوارض مکمل گینر

گینر چیست؟

مکمل گینر به مکمل هایی گفته می شود که از ذخایر پروتئینی، کربوهیدرات، اسیدآمینو و مواد معدنی و ویتامین ها برخوردار باشد.

گینر (Weight Gainer یا Mass Gainer) یکی از مکمل‌های محبوب در دنیای بدنسازی و ورزش است که به افزایش وزن، افزایش حجم عضلانی و تأمین کالری مورد نیاز بدن کمک می‌کند. این مکمل‌ها به‌طور ویژه برای افرادی طراحی شده‌اند که به سختی وزن اضافه می‌کنند (Hard Gainers) و نمی‌توانند از طریق رژیم غذایی معمولی، کالری مورد نیاز بدنشان را تأمین کنند.

بیشتر بخوانید : آموزش ساخت وی پروتئین خانگی و دست ساز

هرچقدر که کربوهیدرات به کاررفته شده در گینر زود هضم تر و جذب سریع تری داشته باشد از محبوبیت زیادی در بین ورزشکاران و افراد برخوردار خواهد بود.البته باید مکمل گینر در خود انواع مواد معدنی و انواع ویتامین هارا داشته باشد تا بتواند به عنوان گینر باکیفیت شناخته شود.

عوارض مکمل گینر
عوارض مکمل گینر

انواع مختلف گینر

قبل از اینکه فواید و عوارض مکمل گینر را بررسی کنیم بهتر است بدانید چند نوع گینر داریم:

جهت مشاهده و خرید انواع مکمل گینر اورجینال (کلیک کنید.)

 

  • گینر وزن (weight gainer):

در گینر وزن، به دلیل اینکه به فرد مصرف کننده وزن بیشتری بدهد و افزایش وزن داشته باشد، باید نسبت کربوهیدرات نسبت به پروتئین در آن بیشترین مقدار باشد.یعنی در گینر وزن نسبت کربوهیدرات به پروتئین بیشتر می باشد و 3 به 1 محسوب می شود.گینر وزن کالری بالایی دارد و هدف از مصرف آن صرفا برای افزایش وزن می باشد.

 

  • گینر حجم (mass gainer): 

افرادی که به دنبال افزایش حجم عضلات خود بدون چربی هستند، از گینر حجم یا همان مس گینر استفاده می کنند.در این نوع از گینر ها نسبت پروتئین به کربوهیدرات بیشتر می باشد و به همین خاطر می گوییم این گینر مناسب برای افرادی می باشد که فقط به دنبال افزایش حجم عضلات خود هستند.

 

 

مواد تشکیل دهنده پودر گینر چیست؟

در هر گینر دو مواد اصلی تشکیل دهنده پروتئین و کربوهیدرات داریم. ولی هر گینر شامل مواد معدنی و ویتامین ها می باشد که درصد نسبت آن ها نسبت به برند قابل تغییر می باشد.هرچقدر درصد وجود کربوهیدرات در گینر ها بیشتر باشد کیفیت عضله سازی پایین تر می آید و بیشتر به عنوان افزایش وزن مورد استفاده قرار میگیرد و برعکس، هرچقدر میزان پروتیئن استفاده شده نسبت به کربوهیدرات افزایش پیدا کند، گینر ما گران قیمت تر و با کیفیت می باشد و فقط برای عضله سازی بهترین جواب گو می باشد.

 

عوارض مکمل گینر
عوارض مکمل گینر

 

افزایش وزن با مکمل گینر

همانطور که گفته شد، مکمل بدنسازی گینر مناسب برای افزایش وزن می باشد ولی برخی از بدنسازان و ورزشکاران برای افزایش وزن خود به اشتباه به دنبال مکمل های خالص کربوهیدراتی می روند که با این کار اشتباه تمامی زحمات خود را به دلیل از دست دادن ترکیبات مورد نیاز از جمله پروتئین، آمینواسیدو ویتامین ها خراب می کنند.

پس اگر شما ورزشکاری هستید که به دنبال افزایش وزن در کنار افزایش حجم هستید، انتخاب مکمل گینر باید برای شما خیلی حیاتی باشد.زیرا مکمل گینر در تمامی برند ها وابسته به قیمت و نوع برند دارای ترکیبات پروتئینی و آمینواسیدی و ویتامینی هستند، پس در هر صورت برای افزایش وزن و حجم خود نیازمند مکمل گینر هستید.

 

بهترین زمان مصرف مکمل گینر چه موقع است؟

بهترین زمان مصرف مکمل گینر اگر بخواهیم به بهترین شکل صورت گیرد و بهترین نتیجه را به فرد مصرف کننده انتقال دهد، باید به تیپ و فرم بدنی فرد توجه داشته باشیم ولی در کل 3 یا 4 زمان برای بهترین زمان مصرف مکمل گینر تعبیه شده است.

بهترین زمان مصرف مکمل گینر به این صورت است:

  • یک وعده صبح (بین صبحانه و ناهار)
  • یک وعده نیم ساعت قبل از تمرین
  • یک وعده بلافاصله بعد از اتمام تمرین
  • یک وعده قبل از خواب

ولی شما می توانید جهت مصرف تخصصی گینر با مربی یا فرد متخصص خود مشورت نمایید.

 

بیشتر بخوانید : آموزش ساخت پروتئین بدنسازی خانگی و دست ساز

 

عوارض مکمل گینر
عوارض مکمل گینر

 

عوارض مکمل گینر بدنسازی

شما به عنوان مصرف کننده تا بحال به عوارض مکمل گینر بدنسازی توجه یا فکر کرده اید؟

تمامی مکمل گینر بدنسازی موجود در داروخانه ها با لیبل وزارت بهداشت و یا حتی گنیر قاچاق، در صورت عدم توجه به موارد منع مصرف و دوز توصیه شده برای مصرف، برای همه می تواند عوارض جزئی و یا حتی عوارض جبران ناپذیر داشته باشد.

اگر شما به عنوان فرد مصرف کننده به دوز توصیه شده در روی لیبل محصول توجه کنید، بی شک مصرف مکمل گنیر برای شما بدون عوارض خواهد بود.

اما در عین حال برای افراد معدود و خاصی می تواند عوارضی نیز داشته باشد که این عوارض شامل :

 

  • مشکلات کلیه | عوارض مکمل گینر

افرادی که از مکمل گینر به منظور افزایش وزن و یا افزایش حجم عضلات خود استفاده می کنند، بیشتر از سایرین در معرض خطر اسیب های جدی کلیوی قرار دارند.بیشتر افراد بر این باورند که عوارض مکمل گینر در صورتی آسیب جدی خواهد زد که فرد بدون تمرینات ورزشی از گینر استفاده کند.این فرضیه را نه تایید و نه رد می کنیم.

ولی باید توجه کنید که افرادی که از گینر به عنوان افزایش حجم و وزن استفاده می کنند باید برای جلوگیری از آسیب های کلیوی، مقدار مصرف آب خود را روزانه افزایش دهند تا گینر مصرف شده بتواند به راحتی از کلیه ها دفع گردد.

 

  • مشکلات کبدی | عوارض مکمل گینر

یکی دیگر از عوارض مکمل گینر می توان به مشکلات کبدی اشاره نمود.کبد چرب ارتباط مستقیمی با گینر دارد.با مصرف بیش از حد توصیه شده گینر برای افزایش وزن، شاهد افزایش چربی های ناسالم خواهید بود که این هم ارتباط مستقیمی با کبد چرب دارد.

پس مصرف مکمل گینر را بیش از حد توصیه شده اشباع نفرمایید.

 

  • گرفتگی عضلات بدن و عضلات شکم

در صورتی که در کنار مکمل گینر از آب کافی استفاده نکنید، به دلیل اینکه مکمل گینر برای هضم شدن و جذب شدن به آب بیشتری نیاز دارد، بدن دچار کم آبی شدیدی خواهد شد و در نتیجه این شما شاهد درد های شکمی، گرفتگی عضلات شکمی خواهید شد.

 

  • حالت تهوع و استفراغ

به دلیل اینکه گینر می تواند خاصیت نامحلول بودن در معده داشته باشد، استفاده بیش از حد توصیه شده گینر می تواند باعث بروز مشکلات تهوع باشد.

 

  • مشکلات تنفسی

اگر فردی دچار بیماری آسم یا مشکلات تنفسی باشد بهتر از مکمل گینر استفاده نکند و یا در صورت استفاده زیر نظر پزشک انجام گیرد.مصرف بیش از حد گینر می تواند علائمی مانند خس خس سینه، عطسه و یا سرفه به همراه داشته باشد.

 

  • چاقی و اضافه وزن | عوارض مکمل گینر بدنسازی

یکی دیگر از عوارض جدی مکمل گینر، اضافه وزن و چاقی مفرد می باشد. مکمل گینر به دلیل داشتن مقادیر بالایی از کربوهیدرات، در صورت مصرف بیش از حد می تواند باعث ایجاد چربی های زائد در دور شکم شود.پس حتی اگر فردی لاغر هستید پیشنهاد می شود مصرف مکمل گینر را طبق دستور پزشک یا مربی انجام دهید.

 

  • مشکلات پوستی از جمله جوش و آکنه

از آنجایی که مکمل گینر دارای حجم بالایی از قند و شکر می باشد، همین امر باعث می شود در صورت و یا حتی برخی از نواحی بدن فرد، جوش و آکنه دیده شود.

 

 

عوارض گینر در بانوان

مصرف گینر در بانوان هم می تواند مانند آقایان دارای عوارضی باشد که این عوارض برای بانوان همانند آقایان در برخی موارد ممکن است یکسان باشد.پس بهترین راه برای جلوگیری از عوارض گینر در بانوان و آقایان، مصرف مناسب با تیپیکال بدنی و زیر نظر متخصص باشد و از حد توصیه شده افزایش پیدا نکند.

 

خرید و قیمت گینر بدنسازی

شما می توانید جهت استعلام قیمت گینر بدنسازی از داروخانه آنلاین علی دارو ( مرجع مکمل های بدنسازی اورجینال) اقدام فرمایید و پس از خرید، محصول را در سریع ترین زمان ممکن درب منزل خود تحویل نمایید.

 

شما می توانید جهت خرید مکمل های گینر و مس گینر از این لینک اقدام فرمایید.

 

 

بهترین گینر در داروخانه آنلاین علی دارو

 

عوارض مکمل گینر
عوارض مکمل گینر

 

گینر دوبیس | گینر افزایش وزن (لینک خرید)

 

 

عوارض مکمل گینر
عوارض مکمل گینر

 

مس گینر کیو ان تی ( لینک خرید )

 

 

عوارض مکمل گینر
عوارض مکمل گینر

 

مس گینر ترک نوتریشن (لینک خرید)

 

گینر برای چه کسانی مناسب است؟

  • گینرها مخصوص افرادی هستند که:
  • به سختی وزن اضافه می‌کنند (Hard Gainers)
  • بدنسازانی که نیاز به دریافت کالری بیشتری دارند
  • افرادی که متابولیسم بالایی دارند و وزن کمی دارند
  • ورزشکاران استقامتی که به انرژی بیشتری نیاز دارند
  • افرادی که زمان کافی برای تهیه غذاهای پرکالری ندارند

گینر مناسب چه افرادی نیست؟

  • افرادی که اضافه وزن دارند یا چربی بدن بالایی دارند
  • افرادی که به دیابت یا مشکلات قند خون مبتلا هستند
  • افرادی که دچار مشکلات کلیوی هستند

 

منبع خارجی

Alidaru
ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *